Gorenje F4151CW - congelator alb cu volum de 163 l si inaltime de 143 cm

Gorenje F4151CW e un congelator cu o singura usa recomandat celor ce doresc sa pastreaze alimente la temperaturi sub 0 grade pe toata durata anului alaturi de un consum energetic scazut. Este incadrat in clasa A+ si estimeaza un consum energetic de 0.61 kwh/zi. Rezultate mai bune se puteau obtine daca se opta pentru un sistem de racire de tip NoFrost. Consider ca este o alternativa la clasicele lazi frigorifice si recomandat pentru cei ce nu dispun de posibilitate de instalare a acestora datorita latimii destul de mari.

Volumul pentru depozitare de 182 litri este compartimentat cu ajutorul celor 6 sertare transparente si total detasabile. Ca sa va faceti o idee asupra spatiul total trebuie sa aveti in vedere ca o combina frigorifica normala are cam 90 litri in zona congelatorului. Functia de congelare se poate folosi la prima pornire a aparatului Gorenje F4151CW pentru a grabi procesul de racire. E recomandat sa porniti aparatul inainte cu cel putin 6 ore inainte de a-l umple cu alimente.
Consumul energetic in cazul modelului Gorenje F4151CW nu trebuie sa ne sperie pentru ca aparatele din aceasta clasa dispun de sisteme de racire care solicita compresorul destul de mult pentru a mentine temperatura interioara in limite constante.

Aspectul exterior e unul reusit si majoritatea aparatelor de la acest brand se bucura de finisaje placute. Manerul vertical este amplasat in partea superioara si poate trece ceva timp pana te obisnuiesti cu el acolo. Usa este reversibila - adica se poate deschide pe ambele parti in functie de spatiul disponibil in camera respectiva. Controlul in ceea ce priveste temperatura se face cu ajutorul panoului de control amplasat in plan frontal deasupra usii. Nu e nevoie de deschiderea acesteia pentru a avea acces, iar displayul lcd e usor de citit chiar si de la distanta mare.

Nivelul de zgomot in timpul functionarii este de circa 42 db, deci vorbim de un aparat silentios. Gorenje F4151CW e util celor ce doresc sa pastrece carne la rece sau alte alimente si se amplaseaza usor datorita urmatoarelor dimensiuni: inaltime 143 cm, latime, 55 cm, adancime 58 cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu